SGRailing Monteringsvalg

Glassrekkverk fra SG Railing AS kan monteres på terrassen eller på framsiden. Vi kaller det Toppmontert eller Frontmonert.

SG RAILING glassrekkverk kan monteres som Toppmontert eller Frontmontert. Toppmontert blir rekkverket montert med fotplater på 110 x 110mm og skrudd ned i underlaget gjennom en stolpeforsterker. Frontmontert blir stolpene skrudd på framsiden eller utsiden av terassegulvet for å ta minst mulig plass. Begge deler gir en meget solid montering og tåler store påkjenninger.

Vi bruker 8,76mm herdet, laminert glass som er testet og godkjent i en bredde på opptil 1500mm. Vi får med denne løsningen frem glasset i rekkverket uten og svekke konstruksjonen. Med profiler fra SG Railing AS har du også muligheten til å dele glass horisontalt. Ønskes mindre innsyn kan det for eksempel monteres et frostet eller tonet glass nederst og klart glass øverst. Her står man fritt til å legge inndelingen etter eget ønske.

Med SG-Toppmontert kan vi også bygge le-vegger mot støy eller vind og hindre innsyn på terrassen. Vi har muligheten til og strekke høyden på le-veggen til 2100mm uten at dette svekker konstruksjonen.

Ønsker du mer informasjon? Ikke nøl med å kontakte oss.

 

 

 

Under er to eksempler på valg av montering, toppmontert eller frontmontert.

Utvendig Glassrekkverk            Glassrekkverk Terrasse