Hva leverer vi?

Glassrekkverk fra SG Railing AS. Toppmontert, perfekt for terrasser
Rekkverk i glass

Våre produktserier består av følgende:

  • SG RAILING - Glassrekkverk med aluminiums profiler. Leveres som Frontrail eller Topprail versjoner i ulike farger og med frostet, klart eller farget laminert, herdet glass. 
  • SG STAKITT  - Stakittgjerder i aluminium. Erstatter tradisjonelle trerekkverk.
  • SG STØY       - Støyskjermer basert på glass og aluminiumprofiler.
  • SG VIND       - Vindskjermer basert på glass og aluminiumsprofiler.
  • SG SKILT      - Alle typer skilt i glass (f.eks. informasjonsskilt).
  • SG GLASS     - Innglassing av balkonger, terrasser, skur, inngangspartier osv.

Alle produkter er produsert i Norge og har svært høy kvalitet. Montering kan du enten gjøre selv eller få en av våre dyktige forhandlere til å jobben for deg. Velger du å la en av våre forhandlere ta befaring og gi deg et uforpliktende tilbud, er du garantert at alle deler passer sammen og at rekkverket blir montert på en fagmessig korrekt måte. 

SG Railing AS har gjennomtenkte design- og konstruksjonsdetaljer som gjør produktene enkle og tidsbesparende å montere. SG RAILING som er rekkverk systemet, har ulike profiler for stolper, stolpeforsterkere, håndledere, dekkprofiler, hjørnevinkler og sprosser. Alt er designet for optimal styrke, lav vekt og slank design. Alle produktene har lang levetid og er vedlikeholdsfrie. Systemet inkluderer en unik konstruksjonsløsning der bakkeinnfestingen er løst med skjulte skruer. En sterk og stabil innfesting møter alle krav i Norsk byggestandard, og systemet er bl.a. testet av SINTEF Byggforsk.

Ta kontakt for mer informasjon eller for et uforpliktende tilbud på et konkret prosjekt.