Om oss

SG Railing AS ble etablert av Terje Svendsen i 2005. Allerede i januar 2006 ble den første produktserien kalt SG RAILING lansert. Produktserien har etterhvert økt i omfang, og omfatter nå løsninger for støyskjerming, vindskjerming, stakitt gjerder, glassskilter og glassskur for handlevogner m.m.

SG Railing AS har gjennomtenkte design- og konstruksjonsdetaljer som gjør produktene enkle og tidsbesparende å montere. SG RAILING som er rekkverk systemet, har ulike profiler for stolper, stolpeforsterkere, håndledere, dekkprofiler, hjørnevinkler og sprosser. Alt er designet for optimal styrke, lav vekt og slank design. Alle produktene har lang levetid og er vedlikeholdsfrie. Systemet inkluderer en unik konstruksjonsløsning der bakkeinnfestingen er løst med skjulte skruer. En sterk og stabil innfesting møter alle krav i Norsk byggetandard, og systemet er bl.a. testet av SINTEF Byggforsk.

Etter nye forskrifter i NS3510, har vi laget en helt ny serie med profiler som tilfredsstiller de nye tøffe kravene. De nye kravene sier at det skal minimum være  20mm innfesting av glasset til stolpen. Med 28mm spor i stolpen har vi også god klaring mellom stolpe og glass, i og med at aluminium lever litt med varme og kulde og beveger seg 1-2mm pr. meter.

SG Railing AS har lagt vekt på norsk kvalitet. Våre profiler blir presset på Sapa Profiler Magnor AS. Det har også vært viktig for oss og bruk norske bedrifter på glass. Vårt valg falt på Modum Glassindustri AS. Modum Glass er 100% pålitelig og leverer kvalitet i alle ledd. 

Rekkverksystemet SG RAILING har sålangt vært en kjempesuksess i markedet. Vi har et godt etablert nettverk av dyktige forhandlere over hele landet. Ønsker du å bruke rekkverksløsninger fra oss? Finn en forhandler nær deg for en hyggelig prat.

- Terje Svendsen