Om oss

SG Railing

SG Railing AS ble etablert av Terje Svendsen i 2005. Allerede i januar 2006 ble den første produktserien kalt SG RAILING lansert. Produktserien har etterhvert økt i omfang, og omfatter nå løsninger for støyskjerming, vindskjerming, stakittgjerder, glasskilter og glass-skur for handlevogner m.m.

SG Railing AS har gjennomtenkte design- og konstruksjonsdetaljer som gjør produktene enkle og tidsbesparende å montere. SG RAILING som er rekkverksystemet, har ulike profiler for stolper, stolpeforsterkere, håndledere, dekkprofiler, hjørnevinkler og sprosser. Alt er designet for optimal styrke, lav vekt og slank design. Alle produktene har lang levetid og er vedlikeholdsfrie. Systemet inkluderer en unik konstruksjonsløsning der bakkeinnfestingen er løst med skjulte skruer. En sterk og stabil innfesting møter alle krav i norsk byggestandard, og systemet er bl.a. testet av SINTEF Byggforsk.

Etter nye forskrifter i NS3510, har vi laget en helt ny serie med profiler som tilfredsstiller de nye, tøffe kravene. De nye kravene sier at det skal minimum være 20 mm innfesting av glasset til stolpen. Med 28 mm spor i stolpen har vi også god klaring mellom stolpe og glass, i og med at aluminium lever litt med varme og kulde og beveger seg 1-2 mm pr. meter.

SG Railing AS har lagt vekt på norsk kvalitet. Våre profiler blir presset på Hydro Extrusion Norway AS og Hydal Aluminium Profiler AS. Det har også vært viktig for oss å bruke nordiske bedrifter på glass. Vårt valg falt på Modum Glassindustri AS og Glasseksperten i Danmark. De er 100% pålitelige, og leverer kvalitet i alle ledd. 

Rekkverksystemet SG RAILING har sålangt vært en kjempesuksess i markedet. Vi har et godt etablert nettverk av dyktige forhandlere over hele landet. Ønsker du å bruke rekkverksløsninger fra oss? Finn en forhandler nær deg for en hyggelig prat.

SG Railing – En del av Plastmo gruppen

Plastmo markedsfører et bredt produktsortiment innenfor vannhåndtering og utemiljø, som takrenner, takløsninger, rekkverk og drenering. Plastmoaktivitetene drives fra to lokasjoner i henholdsvis Danmark og Norge.

Plastmo produserer, selger og distribuerer sine løsninger til byggevarehandelen i Norden og Øst-Europa. Plastmo ble etablert i Danmark i 1958 og startet virksomhet med produksjon og salg av plasttakrenner og rør. Plastmo eies av det tyske familieeide selskapet ACO. ACO-konsernet har en omsetning på 7,4 mia DKK (2021) og har ca. 5.200 ansatte over hele verden.

Finn svar

Hva kan vi hjelpe deg med?